آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

سازمان ملل خبر داد؛ یک میلیون سودانی در حال فرار از کشور

آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد نسبت به خروج یک میلیون شهروند سودانی از این کشور به دلیل ادامه درگیری‌های داخلی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 28
کد خبر: ۱۹۱۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه نسبت به خروج یک میلیون شهروند سودانی از این کشور آفریقایی به دلیل ادامه درگیری‌های داخلی هشدار داد.

 

بیش از دو ماه است که نبرد بین ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع در جریان است و باعث ویرانی در پایتخت و خشونت گسترده در منطقه «دارفور» در غرب سودان شده که پیامدهایی همچون فرار بیش از ۲.۵ میلیون نفر از سودانی‌ها را در پی داشته است.

 

به نوشته روزنامه «الشرق الاوسط» درگیری بین گروه‌های نظامی که از اواسط آوریل آغاز شده، باعث شده است که حدود ۶۰۰۰۰۰ نفر سودانی به کشورهای همسایه از جمله مصر، چاد، سودان جنوبی و جمهوری آفریقای مرکزی بگریزند.

 

«رئوف مازو» معاون کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل گفت: «متاسفانه، با نگاهی به وضعیت دارفور، احتمالا این رقم فراتر از یک میلیون نفر خواهد شد.»

 

بر اساس برآوردهای سازمان ملل بیش از ۲.۵ میلیون نفر از ماه آوریل تاکنون آواره شده‌اند. منابع محلی با تشریح اوضاع سودان گفتند که شمار فزاینده‌ای از غیرنظامیان اهل شهر «ال ژنینا» در دارفور، حین فرار با پای پیاده به چاد، کشته یا به سمت آنها شلیک شده ‌است.

 

مازو گفت: «بسیاری از زنان و کودکان اکنون با جراحات وارد چاد شده‌اند و این بسیار نگران کننده است. با بدتر شدن وضعیت در دارفور، کمتر کسی وجود دارد که بخواهد در مرز بماند.»

 

طبق اعلام سازمان ملل، ۲۵ میلیون نفر در سودان که معادل نیمی از جمعیت این کشور است نیاز مبرم به کمک‌رسانی دارند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار